dijous, 27 de desembre del 2012

Concert solidari “música x menjar”


El passat 22 de desembre va tenir lloc el concert solidari ‘Música x Menjar’. La cooperació, la música i l’art varen ser les protagonistes d’un acte sorprenent. Sent un dels primers events que organitza i gestiona la PUSP (Plataforma dels Serveis Públics a Polinyà), els participants no sabíem quin poder de convocatòria tindríem. Ara bé, la resposta va ser molt esperançadora: es van recollir al voltant de 300kg d’aliments que van ser lliurats el dia 24 al Banc d’aliments de Polinyà. 
Més de deu actuacions varen articular un concert a vessar d’il·lusió i talent. Músics joves del poble i rodalies varen preparar més de trenta peces musicals que varen omplir unes tres hores de recital. Gràcies a la col.laboració de la Germandat de Polinyà, Weekend, el Curs de Dibuix i Pintura, El Grup, Dones de Polinyà, BonÀrea i l’Ajuntament del nostre poble, el concert aplegà un munt d’espectadors. Agraïm profundament l’interès i suport que músics, artistes, simpatitzants, públic i col.laboradors van proporcionar a aquesta iniciativa. 
Davant l’èxit obtingut està previst convocar-ne altres, així que convidem a tot aquell que li agradi la música a participar-hi. (Si és el teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres: pusp.polinya@gmail.com).
Hem comprovat que la solidaritat és clau per a la unió de la població: l’ajuda mútua és l’eina bàsica per a reunir forces i treballar per un objectiu comú. Cal que fomentem les trobades culturals i reivindicatives a Polinyà, per tal de demostrar-nos que, junts, podem arribar allà on vulguem.

PUSP (Plataforma d’usuaris dels serveis públics a Polinyà)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada